مرحله اول تصفیه مقدماتی: این مرحله از تصفیه به منظور استفاده بهینه و بالا بردن طول عمر غشا ممبرانصورت می گیرد دراین مرحله آب را برای گذر از ممبران اماده می نماییم. این عملیات شامل موارد زیرمی باشد

1) جداکردن ذرات جامدمعلق موجود درون آب ابتدایی: معمولا مواد معلق و کلوئیدی موجود در آب باعث گرفتگی در ممبران با اندیس گرفتگی معین تعیین میگردد. و لازم است حد گرفتگی ممبران مشخص باید زیر حد مجازتعیین گردد.

 با توجه به این حساسیت آب ورودی به ممبران نباید بیش از 5 الی 0 میکرون املاح معلق داشته باشد و هرچه این عدد کمتر باشد. کارایی ممبران دستگاه تصفیه آب بهتر می شود


2)حذف میکروارانیسم های موجود درون آب ورودی :میکروارگانیسم هم مثل باکتری میتواند باعث گرفتگی ممبران شود. در بعضی از مواقع آنزیم های ترشح شده از میکرو ارگانیزم میتواند باعث اسیب رساندن و تخریبممبران گردد. باتوجه به این لازم است آب ورودی به دستگاه تصفیه آب نیازمند از بین بردن این یک از آیتم با استفاده از سیستم کلرزن و یا ماورا بنفش uv گردد. 


3) تنظیم PH : تنظیم این پارامتر به منظور افزایش و بالا تردن طول عمر ممبران و جلوگیری از رسوب نمودن برخی از املاح امری ضروری می باشد. عمر بالای ممبران دستگاه تصفیه آب به دلیل هیدرو لیز شدن به مقدارزیادی کاهش می یابد. لازم به ذکر است که بهترین عددبرای PHبین 11-4 برای ممبران های پلی آمید و برایممبران های سلواستات بین 6/5الی4/5 بهترین عدد می باشد.


آدرس:شعبه 1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی  نبش کوچه طبقه2واحد 4


شعبه 2- بلوار صنایع بعد از شهرک آرین به سمت گلستان روبروی شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه28/1



مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها